WHEN NATURE CALLSLIVE-CONCERT OP DE ELEKTRISCHE HARP
Zaterdag 27 mei 2023 | 15.00 uur | Leiden

 

Het is alweer bijna twee jaar geleden dat Michelle haar eerste album met eigen composities uitbracht. Daarom is het hoog tijd voor een nieuw album op de elektrische harp met diverse muziekstijlen en buitengewone samenwerkingen. Hierdoor zult u als luisteraar continue worden verrast.

Het daadwerlijk releasen van het album laat nog even op zich wachten. MAAR op zaterdag 27 mei 2023 om 15.00 uur zal ze een live-concert geven waar ze diverse werken van haar aankomende album ten gehore zal brengen. Mis deze kans dus zeker niet!

Michelle geeft met haar filmische composities de harp een nieuw karakter, waarin melodie en harmonie worden vermengd met beats en experimentele soundscapes. Haar muziek worden gekenmerkt door feeërieke klanken, ontroerende momenten, speelse vrijheid en een imponerend orkestraal geluid.

 

Het thema gaat over De NATUUR. Met zijn uitgestrekte bossen, levendige oceanen, weerspiegelende ijsgebieden en het ongrijpbare universum. Laat u tijdens dit concert meenemen in een aangrijpend verhaal over de natuur met wonderbaarlijke muziek op de elektrische harp. We ontdekken niet alleen de schoonheid ervan, maar horen ook het naderend onheil ...

Locatie

De voorstelling zal plaatsvinden in De tuin van de smid, een duurzame en groene locatie midden in de groene polderzone tussen Leiden en Zoeterwoude. Het is letterlijk groen, doordat je je tussen de bomen, tuinen en natuurgebieden midden in de natuur waant.

Adres : Polderpad 8, 2322 LB Leiden

LET OP! Op het terrein van De tuin van de smid  is er géén mogelijkheid om uw auto te parkeren. Echter is er voldoende parkeergelegenheid in de buurt aan de rand van het bos. Meer informatie over de toegankelijkheid van de locatie kunt u vinden op de website: https://www.detuinvandesmid.nl.

Verdere ontwikkeling

Met de aankoop van een ticket ondersteund u de verdere ontwikkeling van het project: De studio-opnames van het album en het organiseren van een theatertour met live orkest & natuurbeelden. 

U kunt kiezen tussen twee verschillende soorten kaartjes. 

  1. Concert ticket (€15,00): toegangsbewijs voor concert op 27 mei 2023.
  2. Support ticket (€10,00): mocht u niet aanwezig kunnen zijn bij het concert, maar u wilt wel graag de verdere ontwikkeling van het project ondersteunen? Dan kunt u een support ticket kopen. LET OP! Hiermee verkrijgt u dus géén toegang tot het concert. 

 

  Met dank aan het Norma Startersfonds voor het ondersteunen van deze eerste ontwikkelingen.