Harplessen


Muziekschool Nieuwegein

Meer informatie 🠻

Vanaf februari 2022 ben ik verbonden als harpdocente aan het Kunstencentrum de KOM en aan de KunstKombinatie. De lessen worden op maandag en dinsdag gegeven en duren 20, 30 of 45 minuten. De KOM biedt veel mogelijkheden voor samenspel en deelname aan verschillende voorstellingen die door het jaar heen worden georganiseerd. Voor meer informatie over lesvormen en inschrijvingen voor leerlingen tot 21 jaar kunt u terecht bij de KOM.

In 2014 is de KunstKombinatie opgericht. Dit is een collectief van docenten dat kunsteducatie aanbiedt aan cursisten van 21 jaar en ouder. De harplessen worden aangeboden in het gebouw van de KOM op maandagen en dinsdagen. Volwassenen kunnen elke week of om de week lessen volgen van 30, 45 of 60 minuten. In een gratis proefles kunt u kennismaken met het instrument. Ook help ik u graag bij het adviseren van huur of aanschaf van een harp.

Bereikbaarheid
Het kunstencentrum de KOM bevindt zich in het centrum van Nieuwegein en ligt op loopafstand van het busstation. Parkeren kan in de ondergelegen garage van het gebouw. De KOM is makkelijk te bereiken voor leerlingen uit omliggende plaatsen zoals Utrecht, Houten, IJsselstein, Vianen en De Meern.

Privé-les Tilburg

Meer informatie 🠻

In Tilburg heb ik mijn eigen lespraktijk waar ik lesgeef aan zowel kinderen als volwassenen. De harplessen worden op maat voor u ingevuld, waarin u kunt kiezen tussen een les van 30min, 45 min of 60min. Hoofdzakelijk geef ik de privé-lessen op woensdag of donderdag, mocht dit niet uitkomen is er altijd ruimte voor overleg.

Naast harplessen is het ook mogelijk om lessen muziektheorie te volgen: notenleer, akkoorden, toonladders, solfège, analyses, alles is mogelijk! Aarzel dus zeker niet om te vragen naar een specifiek onderwerp, ik help u graag verder.

Het is altijd mogelijk om kennis te maken via een gratis proefles. U kunt hiervoor vrijblijvend een mail sturen naar info@michellesweegers.nl.